İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

IMHM.jpg

İdari ve Mali İşler Müdürü
 Ali GÜLŞEN

1979 yılında Arıcak'ta doğdu. İlköğretimini Arıcak'ta tamamladı. Ortaokul ve Lise öğrenimini Elazığ İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde tamamlayarak 1995 yılında mezun oldu. 1996 yılında Fırat Üniversitesi İnşaat Teknikerliğini bitirdi. 1998 yılında Van 100. Yıl Üniversitesi Tatvan Sağlık Meslek Yüksek Okulu Laboratuvar bölümünü bitirdi. 2002 yılında Fırat Üniversitesi Mikrobiyoloji Laboratuvarında Sağlık Teknikeri olarak çalışmaya başladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Kafkas Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine atandı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde merkez Laboratuvarında çalıştı. Bolu Toplum Sağlığı merkezinde Laboratuvar sorumlusu olarak görev aldı. Bingöl Devlet Hastanesinde Biyokimya Laboratuvarında çalıştı. Elazığ Eğitim Araştırma Hastanesine 2011 yılında atanarak Kan ve transfüzyon merkezinde çalıştı. 2014 yılında Fırat Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümünü bitirdi. 20.11.2019 tarihinde Arıcak İlçe Devlet Hastanesine İdari ve Mali İşler Müdürü olarak atandı. Halen Bingöl Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Ana Bilim dalında yüksek lisans öğrenimi görmektedir.