BAKANLIĞIMIZDAN HASTANEMİZE 2 DİYALİZ CİHAZI DAHA
26 Ocak 2024

Sağlık Bakanlığı tarafından Hastanemiz, Diyaliz Ünitesi’ne gönderilen 2 adet diyaliz cihazın kurulumu tamamlanarak, bölge halkının hizmetine sunuldu.

Özellikle yaz aylarında bölgede artan hasta yoğunluğu dikkate alınarak, Hastanemiz bünyesinde 2023 yılında kurulan ve halen aktif 2 cihazla hizmet vermeye devam eden Diyaliz Ünitesi’ndeki toplam cihaz sayımız 4’e yükselmiş oldu.

Çıkan en son teknoloji ve donanıma uyumlu olarak gönderilen yeni cihazlar, mevcut cihazlarla birlikte İlçe Devlet Hastanemize değer kazandırmakla birlikte vatandaşlarımıza daha kaliteli, konforlu ve daha etkin diyaliz hizmeti verecektir.

Hastalarımızın yaşam kalitesi ve tedavi süreçlerini iyileştirmeye yönelik hizmet veren Diyaliz Ünitemize katkı ve desteklerinden dolayı Sağlık Bakanlığımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.